Kuličkodráha a šlapací motokáry Zruč nad Sázavou

Kuličkodráha ve Zruči nad Sázavou, to je takový splněný sen malých (i velkých) výletníků. A navíc to není jediná věc, kterou můžete ve Zruči s dětmi navštívit.

Kuličková dráha je součástí obrovského hřiště, kde najdete i další atrakce pro děti – šlapací motokáry na dopravním hřišti, lanovku, houpačky, pískoviště a mnoho dalšího.

Nudit se tu rozhodně nebudete!

Kuličková dráha ve Zruči nad Sázavou

Kuličková dráha je unikát, který pravděpodobně nikde jinde v ČR nenajdete. Nachází se na dětském hřišti v ulici 5. května. Vyzkoušet si můžete 10 různých drah

a o zábavu na celé odpoledne máte postaráno 😀 Některé dráhy se klikatí, jiné mají zase skokanský můstek a způsobů, jak hrát, je tu nepřeberné množství.

Můžete si kuličky pouštět sami nebo závodit mezi sebou, a kolik kuliček si pustíte, je jen na vás. Závodit můžete s jednotlivými kuličkami nebo uspořádat třeba hromadný start.

Některé dráhy se klikatí, jiné mají zase skokanský můstek a způsobů, jak hrát, je tu nepřeberné množství.

Můžete si kuličky pouštět sami nebo závodit mezi sebou, a kolik kuliček si pustíte, je jen na vás. Závodit můžete s jednotlivými kuličkami nebo uspořádat třeba hromadný start.

A jak je to s kuličkami? Přivezte si vlastní nebo si je zakoupíte v obchůdku u hřiště (pozor na otevírací dobu) nebo v infocentru v zámku.

Nám se tady moc líbilo a určitě doporučujeme, zabavili se tu nejen děti, ale i my, rodiče. A možná si i trochu zavzpomínáte na to, co jste hráli vy za dob vašeho mládí? My skákali gumu,

hráli pogy a měnili hokejisty 😀

Šlapací motokáry a dopravní hřiště ve Zruči

Šlapací motokáry Zruč nad Sázavou

Hned vedle kuličkodráhy najdete dopravní hřiště, kde si za 20,-Kč na 20minut mohou děti půjčit šlapací motokáry. Půjčí vám tu i dětskou helmu, ale doporučujeme mít vlastní.

Hřiště je poměrně rozsáhlé a junior byl nadšený a s nadšením se proháněl ulicemi. Je to i skvělá příležitost, jak si děti mohou vyzkoušet jízdu v provozu, protože dětí tam jezdilo opravdu hodně.

Až se sem budete chystat, nezapomeňte si ověřit otevírací dobu, ať předejdete zklamání.

Dětské dopravní hřiště a šlapací motokáry Zruč

Obrovské dětské hřiště

…a ještě nekončíme! Pokud vám ještě dětem zbyde síla, můžete ještě vyrazit na dětské hřiště, kde je spoustu prolézaček, pískoviště, klouzačky atd.

Pokud se chcete občerstvit, u hřiště je malý stánek nebo můžete zajít do kavárny Hellas poblíž hřiště nebo do kavárny Zručné dobroty v zámku.

Pokud hledáte více tipů v tomto pohádkovém kraji, doporučuje stránky blanik.net nebo sledujte Kraj blanických rytířů či Střední Čechy na FB.

Sladíme si život v kavárně Zručné dobroty

Leave a Reply

Blog na WordPress.com.

Nahoru ↑